NOTÍCIES 2008

CAMPIONAT D'ESPANYA PROMESA EN PISTA COBERTA

Cartell CampionatEl proper cap de setmana, 16 i 17 de febrer, se celebrarà la 22a. edició del Campionat d'Espanya Promesa en Pista Coberta al Palau dels Esports de Saragossa. Mig centenar d'atletes catalans participaran en la capital aragonesa en la lluita per a aconseguir el títol estatal.
De la representació catalana podem destacar la presència d'atletes com Marc Altés (CN Reus Ploms) amb possibilitats en les proves de 60 i 200 metres, Pau Fradera (FCB) inscrit en les proves de 200 i 400 metres, Edgar Pérez (AAC) en els 200m, Jordi Rabal (FCB) i Pedro García (ISS-L'H) en els 400 metres, Víctor Montaner (CA Igualada) i Alfons Farran (FCB) en els 1.500 m, José Manuel Cardo (ISS-L'H) inscrit en els 3.000 m, Albert Vélez (FCB) i Igor Bychkov (PChJ) en salt amb perxa, Roger Carulla (MS Lleida) en llargada, i Robert Díez (FCB) en triple salt.
En dones podem destacar a Sílvia Riba (CA Vic) que està inscrita en les proves de llargada i 60 m llisos, Ariadna Aivar (CA Manresa) en els 200 m, Paola Sánchez (FCB) en els 400 metres, Anna Vallhonesta (CA Manresa) i Mari Carmen González (CA Laietània) en els 800, Ester Aragonès (AAC) en els 3.000 metres, Marta Miró (AAC) que està inscrita en la combinada i també en els 60 m tanques, salt d'alçada i llargada, Anna Maria Pinero (FCB) i Anna Palou (ScN) en salt amb perxa, Débora Calveras (CA Manresa) i Tania Jiménez (FCB) en triple salt, i Laura Redondo (FCB) en llançament de pes.

Nota de Premsa RFEA / Atletes inscrits

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
14 de febrer de 2008