NOTÍCIES 2008

CAMPIONAT D'ESPANYA DE MARXA EN RUTA
Beatriz Pascual, Campiona

Beatriz Pascual - Foto Diari SportAquest diumenge 17 de febrer, s'ha celebrat l'edició número setanta-set del Campionat d'Espanya de Marxa Atlètica en Ruta a Castro Urdiales (Cantàbria).
Beatriz Pascual (VTiM) s'ha proclamat Campiona d'Espanya Absoluta de 20 km amb un magnífic temps de 1h30'09 que millora la seva marca personal en tretze segons. Amb aquest títol, Beatriz Pascual aconsegueix el segon campionat absolut en ruta després del que va guanyar l'any 2.006 a León. En segona posició s'ha classificat Maria Vasco (AEBiB) amb un temps de 1h32'11.
En homes, José Antonio González (AE Blanc i Blau), ha aconseguit la medalla de bronze amb un temps de 4h01'26 a la cursa dels 50 km.
En aquest campionat d'Espanya, a les categories de promoció també es competeix pel títol estatal per Federacions Autonòmiques. La Selecció Catalana ha aconseguit la victòria en la categoria Cadet Femení, on també la Carla Rodríguez (CE Montornès) ha quedat en tercera posició amb un temps de 26'09 en els 5 km. A la mateixa categoria, però en homes, la Selecció Catalana ha aconseguit la medalla de bronze. A la categoria Juvenil–Júnior, la Selecció Catalana s'ha classificat en tercera posició. Imanol Martín (ISS-L'H) ha entrat en segona posició de la categoria juvenil amb un temps de 45'51 en els 5 km. Per la seva part, Raquel González (AAC) s'ha classificat en segona posició a la categoria júnior femení amb un temps de 49'56 en els 10 km .
A les categories de veterans, els atletes catalans han aconseguit un total de 10 medalles, 4 d'or, 4 de plata i 2 de bronze.