NOTÍCIES 2008

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA
El FC Barcelona doble Campió


Judit PlaAquest diumenge s'ha celebrat la dotzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta a Vilafranca del Penedès. El Futbol Club Barcelona ha revalidat el títol català per equips tant en la categoria masculina com en la femenina.
La categoria femenina ha estat molt emocionant amb una victòria molt ajustada de només 1 punt sobre l'Agrupació Atlètica de Catalunya. En tercera posició s'ha classificat l'ISS-L'Hospitalet.
En homes, el FCB s'ha imposat amb més claredat als seus rivals, quedant en segona posició l'ISS-L'Hopsitalet, i en tercera el Medilast Sport Lleida.
La vuitena posició, i per tant el descens a la categoria B ha estat pel CA Igualada, tant en homes com en dones. El seu lloc l'ocuparà la temporada vinent el Girona Costa Brava, en dones, que ha guanyat en la jornada matinal la categoria B, i el CA Canaletes que ho ha fet en homes.
Podem destacar alguns registres d'interès com el d'Irache Quintanal (FCB) que ha llançat en pes 16.02 igualant el seu propi Rècord dels Campionats. L'equip masculí de 4X200 metres també ha batut el Rècord dels Campionats amb un registre de 1'28”62. Silvia Riba (CA Vic) ha marcat 7”76 en els 60 m llisos, Débora Calveras (CA Manresa) ha saltat 12,52 en triple salt, Alvaro Aljarilla (FCB) que ha fet 6”95 en els 60 m llisos, Marc Orozco (FCB) ha fet 22”12 en els 200 m, i Albert Vélez (FCB) 5.20 m en salt amb perxa, també igualant el Rècord dels Campionats.


*Resultats*   /   *Resultats B*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
21 de gener de 2008