NOTÍCIES 2008

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CROS
Rosa Morató, Campiona d'Espanya
Catalunya, Campiona en homes i dones


Rosa Morató - Foto rfea.esAquest diumenge s'ha celebrat el Campionat d'Espanya de Camp a Través a Tarancón, Cuenca. Els atletes catalans han obtingut excel·lents resultats en aquest campionat estatal tant a les classificacions individuals com a les de federacions autonòmiques.
Selecció Catalana de Cros (Foto Joan Lleonart)Rosa Maria Morató s'ha proclamat Campiona d'Espanya Absoluta de Cros i ha revalidat el títol aconseguit la temporada passada, sumant d'aquesta manera el tercer títol absolut al seu historial. Ha estat una extraordinària carrera on la seva principal rival ha estat Judit Pla que s'ha classificat en segona posició i medalla de plata. Amb aquest dos llocs d'honor i amb la col·laboració de Jacqueline Martín i Maria Teresa Pulido, classificades en sisena i quinzena posició respectivament, Catalunya ha obtingut la victòria per federacions amb una avantatge aclaparadora.
En homes, Ayad Lamdassem ha aconseguit la segona posició, i Carles Castillejo, la tercera. Amb aquests dos llocs de pòdium, acompanyats de les excel·lents actuacions de José Luís Blanco, sisè, Reyes Estévez, onzè, José Ríos, tretzè, i Jordi Comas, catorzè, Catalunya ha obtingut també en homes una victòria igualment aclaparadora.
En la categoria promesa femenina, Catalunya ha obtingut el subcampionat, i a la de promesa masculina el tercer lloc del podi.

*Resultats*   /  *Fotografies*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
16 de març de 2008