NOTÍCIES 2009

SEGONA JORNADA DE LA LLIGA CATALANA

LLIGA CATALA DE CLUBS 2009El proper cap de setmana, 18 i 19 d'abril, es realitzarà la segona jornada classificatòria de la Lliga Catalana de Clubs 2009.
Els encontres de la primera categoria es disputaran el proper diumenge en jornada matinal, i es realitzaran a l'Estadi Municipal de Castellar del Vallès, organitzat pel CA Castellar, el Grup A, i a l'Estadi Municipal Joan Serrahima de Barcelona, organitzat per l'Agrupació Atlètica de Catalunya, el Grup B.
A la segona categoria masculina, els encontres es disputaran a l'Estadi Municipal la Bòbila de Gavà, el Grup A, i a l'Estadi Camp Clar de Tarragona, el Grup B. El encontres de tercera masculina i segona femenina se celebraran a l'Estadi Municipal de Cambrils, el Grup A, i a l'Estadi Municipal la Muntanyeta de Calella, el Grup B.
A la primera jornada que es va celebrar el passat cap de setmana, 5 i 6 d'abril, el FC Barcelona i CA Manresa es van imposar als encontres dels grups A i B respectivament en categoria masculina de la Primera Categoria. En dones, van vèncer el, CA Laietània i l'Agrupació AC. A la segona categoria masculina, el Pratenc AA i la UA Barberà es van imposar en aquest primer encontre. Per últim, a la tercera categoria masculina, el FACVAC i el CA Mollet van ser els vencedors, i a la segona categoria femenina, el UA Terrassa i el CA Lloret-La Selva van ser els primers.
Amb els resultats d'aquesta propera Segona Jornada els clubs es classificaran per a la Jornada Final a programa complet que se celebrarà el dia 3 de maig.

Pàgina web / Puntuacions 1a Jornada classificatòria

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
15 d'abril de 2009