NOTÍCIES 2009

FINAL DE LA LLIGA CATALANA DE CLUBS
El FC Barcelona, Campió en homes i dones

El passat diumenge 3 de maig s'han celebrat les jornades finals de la Lliga Catalana de Clubs 2.009 en les diferents categories.
El Futbol Club Barcelona s'ha proclamat Campió, tant en la categoria femenina com en la categoria masculina, als encontres del Grup A celebrats a l'Estadi Municipal de Mataró, amb un ampli marge de punts sobre els segons classificats, que han estat l'Agrupació Atlètica de Catalunya, en dones, i la Joventut Atlètica de Sabadell, en homes. Al Grup B de la Primera Categoria, el CA Igualada s'ha imposat en homes, i el CA Vic en dones.
A la Segona Categoria masculina es va disputar les pistes Moisès Llopart d'El Prat del Llobregat l'encontre del grup d'ascens. El Girona Costa Brava i el Pratenc AA es van classificar primer i segon, empatats a punts, aconseguit d'aquesta manera l'ascens a Primera Divisió.
A la Tercera Divisió masculina i Segona Divisió femenina es van realitzar la primera de les dues jornades finals, quedant per disputar la segona jornada final el proper 17 de maig.