NOTÍCIES 2009

NIT DE L'ATLETISME CATALÀ

Aquest divendres 8 de maig, s'ha celebrat la divuitena edició de la “NIT DE L'ATLETISME CATALÀ” a l'Hotel NH Pòdium de Barcelona. Ha estat una Nit plena d'emocions on la Federació Catalana d'Atletisme i tota la gran família atlètica catalana han fet la concessió de premis i guardons a les persones i entitats que han estat mereixedores de públic reconeixement.
Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2.008 han estat per a Jesús Àngel García Bragado i Maria Vasco. També s'ha fet lliurament de premis als millors atletes catalans en totes les categories, als entrenadors dels atletes guardonats, i als atletes que han batut un rècord de Catalunya.
Els Clubs han rebut els trofeus dels Campionats de Catalunya a l'aire lliure i en pista coberta en les diverses categories. A l'apartat dedicat als jutges, han rebut la Insígnia d'Argent els jutges amb 25 anys i també menció especial al jutge Ramon Castañal per la seva dedicació i trajectòria.
Els moments més emotius de la Nit van arribar quan la Federació va retre homenatge per la seva trajectòria esportiva i humana a Jordi Mayoral en el moment de la seva retirada de la competició.
Per últim, destacar que la Federació Catalana d'Atletisme també ha ofert un merescut reconeixement i públic agraïment a l'entitat l'Aliança, pel seu suport a la Federació Catalana i a l'atletisme en general.

Premiacions

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
9 de maig de 2009