NOTÍCIES 2009

FINAL CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS

Aquest cap de setmana, 6 i 7 de juny, se celebrarà la tercera jornada i última del Campionat d'Espanya de Clubs a les categories de Divisió d'Honor, Primera i Segona Divisió.
A la Divisió d'Honor, l'Agrupació Atlètica de Catalunya lluitarà pel títol de la categoria femenina a l'encontre que es realitzarà a la Pista d'Atletisme “Tramo III Río Túria” a València. A la categoria masculina l'Agrupació AC haurà de lluitar per a eludir el descens a l'encontre que es realitzarà a l'Estadi Larrabide de Pamplona. Per la seva part, l'ISS-L'Hospitalet també haurà de disputar l'encontre per a mantenir-se a la categoria femenina de la Divisió d'Honor, que es realitzarà a les pistes d'atletisme La Albericia de Santander.
A la Primera Divisió, només tenim un participant català, l'ISS-L'Hospitalet, que disputarà l'encontre a l'Estadi de Municipal d'Atletisme d'Andújar, on es disputarà el títol d'aquesta categoria i els dos llocs d'ascens a la Divisió d'Honor.
A la Segona Divisió, se celebrarà un encontre octogonal on els clubs es juguen únicament el títol i l'ascens a la Primera Divisió, ja que no hi ha descens. En aquesta divisió tenim a la Joventut Atlètica de Sabadell i el Cub Atlètic Manresa a la categoria masculina, i al Centre Atlètic Laietània a la femenina.

Nota de Premsa RFEA

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
4 de juny de 2009