NOTÍCIES 2009

FINAL CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS

Aquest cap de setmana, 6 i 7 de juny, s'ha celebrat la tercera i última jornada del Campionat d'Espanya de Clubs a les categories de Divisió d'Honor, Primera i Segona Divisió. Els campions estatals han estat el València Terra i Mar en categoria femenina, i el Platges de Castelló a la masculina.
A la Divisió d'Honor, l'Agrupació Atlètica de Catalunya s'ha classificat en la quarta posició a l'encontre pel títol de la categoria femenina que s'ha celebrat a València. Seguint amb dones, l'ISS-L'Hospitalet ha obtingut una magnífica segona posició a l'encontre disputat a Santander i amb aquest resultat aconsegueix la permanència en la Divisió d'Honor. A la categoria masculina, l'únic representant català, l'Agrupació Atlètica de Catalunya, malauradament no ha pogut evitar la tercera posició de l'encontre per a eludir el descens i amb aquest resultat baixarà de categoria.
A la Primera Divisió, només teníem un participant català, l'ISS-L'Hospitalet, que ha disputat l'encontre pel títol i l'ascens a Andújar, i s'ha classificat en tercera posició.
A la Segona Divisió, a l'encontre octogonal de la categoria masculina, la Joventut Atlètica de Sabadell s'ha classificat en tercera posició, i el Cub Atlètic Manresa en la vuitena. A la categoria femenina, el Centre Atlètic Laietània, s'ha classificat en tercera posició.

*Resultats DH* - *Resultats 1D* - *Resultats 2D*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
8 de juny de 2009