NOTÍCIES 2009

MITING INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA

El proper dissabte 25 de juliol se celebrarà la quinzena edició del Míting d'Atletisme Ciutat de Barcelona a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Els millors atletes catalans participaran en aquest esdeveniment internacional que es presenta com una bona oportunitat per a aconseguir mínimes pels campionats mundials de Berlín i millors marques de la temporada abans de la celebració del Campionat d'Espanya el proper cap de setmana al mateix escenari.
Podem destacar la presència d'atletes catalans com Rosa Morató (VTiM) als 3.000 m obstacles, Jackson Quiñónez (FCB) als 110 m tanques, Reyes Estévez (CD Nike R) als 1.500 m, Marc Orozco (FCB) als 400 m, Eva Martín (FCB) als 200 m, Judit Pla (FCB) als 5.000 m, José Luís Blanco (CA LS) i Ruben Palomeque (FCB) als 3.000 m obstacles, Laia Forcadell (ISS-L'H) als 400 m tanques, Anna Mª Pinero (FCB) en perxa, i Berta Castells (VTiM) en martell, entre d'altres.
El festival atlètic començarà a partir de les 18,30 hores amb la celebració de la primera de les cinc proves locals programades on participaran mig centenar d'atletes catalans.
Aquesta edició del Míting de Barcelona es presenta com a un gran esdeveniment atlètic on podrem veure a grans figures mundials com els cinc campions olímpics, Verónica Campbell-Brown (JAM) als 200 metres, Tomasz Majewski (POL) en pes, Virgilius Aleona (LTU) en disc, i els velocistes nord-americans David Neville i Darold Williamson, membres de l'equip de relleus de 4x400 m, campions en Atenes'04, i que participaran als 400 metres. Així com figures com Christian Cantwell (USA) i Andrei Mikhnevich (BLR) en pes Wesley Kiprotich (Ken) las 3.000 m obs, Godfrey Mokoena (RSA) al salt de llargada, i Betty Heidler (GER) en martell.
També cal destacar la presència de les millors figures espanyoles com la de Marta Domínguez (CD Nike R) als 3.000 m obstacles, Ángel David Rodríguez (FCB) als 200 m, Arturo Casado (CA Adidas) als 1.500 m, Felipe Vivancos (At Pitius) als 110 m tanques, Eliseo Martín (H Monzón) i Antonio Jiménez Pentinel (RR) als 3.000 m obstacles, Javier Bermejo (CP) en alçada, Mario Pestano (T CC) i Frank Casañas (PdC) al llançament de disc, Nuria Fernández (CD Nike R) als 1.500 m, i Naroa Aguirre (K SS) en salt amb perxa.


Web Míting / Atletes inscrits / Atletes proves locals

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
23 de juliol de 2009