NOTÍCIES 2009

CAMPIONAT DEL MÓN DE BERLÍN
Jesús Àngel Garcia Bragado, Medalla de Bronze

Aquest diumenge s'han clausurat els Campionats del Món d'Atletisme que s'han celebrat a Berlín del 15 al 23 d'agost.
La segona medalla de l'equip espanyol la va aconseguir Jesús Àngel Garcia Bragado el passat divendres 21 a la prova dels 50 km marxa amb un temps de 3h 41"37 que li va representar la medalla de bronze.
A la jornada d'avui diumenge, l'atleta tarragonina Natàlia Rodríguez, ha arribat en primera posició de la cursa de la final dels 1.500 metres, proclamant-se en primera instancia Campiona del Món, però posteriorment ha estat desqualificada per una incidència durant l'última part de la cursa.
Cal destacar l'excel·lent actuació de Beatriz Pascual que va aconseguir el sisè lloc a la prova de 20 km Marxa amb una marca de 1h 30'40.
També destaca el Rècord de Catalunya aconseguit per Eva Arias a la semifinal dels 3.000 m obstacles amb un temps de 9'25"14, i el catorzè lloc aconseguit a la final amb un temps de 9'33"34.
Carles Castillejo va aconseguir el quinzè lloc a la final dels 10.000 metres amb un temps de 28'09"89, a la mateixa prova, Ayad Lamdassem es va retirar, com també ho va fer Maria Vasco a la cursa dels 20 km marxa.
Reyes Estévez es va classificar per a les semifinals dels 1.500 metres, on va millorar la seva millor marca personal de la temporada amb 3'37"55, però arribant en vuitena posició que no li va donar el passi per a la final.
Jackson Quiñonez també ha arribat fins a les semifinals, on ha estat setè a la seva sèrie semifinal amb un temps de 13"54.
A la cursa dels 3.000 m obstacles, José Luis Blanco, va ésser setè a la seva sèrie amb 8'24"07, i Àngel Mullera dotzè a la seva amb 8'47"40, sense aconseguir la classificació per a la final cap dels dos atletes lloretencs. Judit Pla es va classificar en onzè lloc a la seva sèrie dels 5.000 m amb un temps de 15'52”32 i no es va classificar per a la final. Laia Forcadell va marcar 58”57 als 400 m tanques entrant en setena posició de la seva sèrie. Berta Castells va fer un millor tir de 67,32 m a la qualificació del llançament de martell, i per últim Agustí Fèlix es va classificar a la posició número trenta-dos del decatló amb un registre de 7.539 punts.