NOTÍCIES 2009

COMENÇA EL TROFEU PROMOCIÓ

Aquest cap de setmana comença el Trofeu Promoció, organitzat per la Federació Catalana d'Atletisme, i adreçat a la captació dels més joves per a la pràctica de l'atletisme. Aquest trofeu consta de tres jornades que es realitzaran en jornada matinal a partir de les 9.30 hores.
El Trofeu Promoció es realitza en les categories clàssiques de promoció, que són les de benjamí (nascuts els anys 2.000 i 2.001), aleví (1.999 i 98), infantil (97 i 96) i cadet (95 i 94), i per assolir l'objectiu de la captació de joves en la practica de l'atletisme té com a principal ingredient “la competició”.
La primera jornada se celebrarà aquest dissabte 12 a l'Estadi Municipal Can Jofresa de Terrassa. Les següents el proper 19 a El Prat del Llobregat, i el 26 de setembre a Mataró, dates que són les més adients per que puguin participar el major número de joves possible, tenint en compte el calendari escolar.
En aquesta competició els atletes poden participar en les tres jornades amb lliure participació. Hi haurà una classificació per Clubs que sortirà de les tres jornades. En aquesta classificació puntuaran les dotze millors marques, podent puntuar com a màxim els tres primers atletes de cada entitat a cada prova. La puntuació serà de 5 punts al primer classificat, 3 al segon, 2 al tercer i 1 fins al dotze, en cas d'empat es repartirien els punts. L'entitat que sumi més punts en el decurs de les tres jornades serà la guanyadora del Trofeu Promoció de la temporada 2009. Les inscripcions es faran directament a la competició.

Reglament-Horari

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
8 de setembre de 2009