NOTÍCIES 2009

TEMPORADA DE RUTA 2009-2010

Amb el més de novembre s'inicia oficialment el Calendari Català de Curses en Ruta 2009-2010. L'oferta atlètica de ruta és molt amplia, amb mes de mig centenar de curses de les diferents modalitats distribuïdes per tot el territori català.
Al calendari de ruta, destaca la celebració de cinc Campionats de Catalunya en les diferents modalitats. El Campionat de Catalunya de Marató per Relleus que se celebrarà conjuntament amb la Marató per Relleus Ekiden "Vila de Palafrugell" el 14 de març, Campionat de Catalunya de Mitja Marató, que se celebrarà en el marc de la Mitja Marató "Costa de Barcelona - Maresme" el 21 de març a Calella, Campionat de Catalunya de Marató, que es disputarà a Empúries el 2 de maig, el Campionat de Catalunya de Muntanya, que es realitzarà a Vacarisses el proper 27 de juny, i el Campionat de Catalunya de 10 Km en Ruta, que se celebrarà a Manresa el 24 d'octubre.
A nivell estatal, cal destacar el Campionat d'Espanya de Marató que se celebrarà a Madrid el 25 d'abril, i el Campionat d'Espanya de Mitja Marató que es disputarà a Còrdova el 19 de setembre.
A nivell internacional, cal destacar l'organització a càrrec de Cerdanyola del Vallés del Campionat d'Europa de Muntanya de Veterans, que se celebrarà el proper 16 de maig en el marc de la Cursa per Collserola, que aquest any arriba a la vintena edició.
Per últim, destacar el Campionat d'Europa de Muntanya que es realitzarà Sapareva/Banya (Bulgària) el 4 de juliol, i Campionat del Món de Mitja Marató que se celebrarà a Nanning (Xina) el proper 16 d'octubre de 2010.


+ informació

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
29 d'octubre de 2009