NOTÍCIES 2009

EL MÍTING CIUTAT DE BARCELONA, EL MILLOR DE L'ANY 2.009

La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la classificació anual de totes les reunions a l'aire lliure que es realitzen a Espanya. Aquesta classificació s'obté de la puntuació de les 72 millors marques de cada míting.
El Míting Internacional d'Atletisme Ciutat de Barcelona encapçala la classificació d'aquest temporada repetint la mateixa posició obtinguda la temporada passada que va ser la del retorn al calendari desprès d'uns anys d'absència. La Reunión Internacional de Madrid s'ha situat a la segona posició, repetint també la mateixa posició de l'any passat.
A la classificació oficial, la Real Federación Española de Atletismo, estableix la mitjana dels tres últims anys, fet pel qual el Míting de Barcelona apareix a la quinzena posició ja que només obté puntuació dels anys 2.008 i 2.009.
El Míting Internacional d'Atletisme Palafrugell-Costa Brava - OPEN Catalunya ha obtingut la vuitena posició a la puntuació de 2.009 i la setena a la mitjana dels tres últims anys. Per últim, el Míting Ciutat de Mataró aconsegueix la desena posició d'aquest any, i la vintena a la classificació de les tres últimes temporades.

Nota de Premsa RFEA

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
10 de novembre de 2009