NOTÍCIES 2009

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS
Ayad Lamdassem i Rosa Morató, Campions


Ayad LamdassemAquest diumenge 8 de febrer s'ha disputat el 89è Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs, organitzat pel Club Atletisme Canovelles i l'Ajuntament de la Ciutat. Ayad Lamdassem (A Piélagos) i Rosa Maria Morató (VTIM) s'han proclamat campions autonòmics en una esplèndida matinal atlètica, i amb un magnífic circuit que es caracteritzava per la seva duresa. També s'ha de destacar l'alta participació a les categories de promoció i la presència de totes les figures catalanes del moment.
Rosa MoratóAmb aquesta victòria, Rosa Maria Morató (VTIM) aconsegueix el seu quart títol autonòmic de cros, Jacqueline Martín (FCB) s'ha classificat en segona posició, i l'anterior campiona, Judit Pla (FCB) ha quedat tercera.
En homes, Ayad Lamdassem (A Piélagos) aconsegueix el seu primer títol trencant la ratxa de victòries de Carles Castillejo (Adidas) que ha entrat segon, i el bronze ha estat per José Ríos (CA Manresa).
Els títol de clubs han estat pel Futbol Club Barcelona tant en la categoria masculina com en la femenina. Al pòdium per equips l'han acompanyat l'ISS-L'Hospitalet i el CA Manresa, en dones, i el CA Manresa i el CA Montornès en homes.

*Resultats* / *Fotografies* / Imatges del Campionat (net-sport.tv)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
8 de febrer de 2009