NOTÍCIES 2009

ATENEU ATLÈTIC DE BARCELONA

Aquest divendres a les 20:00 hores, al Centre Cívic de Sant Andreu, carrer Gran de Sant Andreu 111 de Barcelona, neix l'Ateneu Atlètic de Barcelona.
Aquest projecte, iniciativa de l'Associació Poppyteam Atletisme, preten ser un fòrum de debat permanent de tots aquells temes que poden ser opinables dins el mon de l'atletisme, essent extensible a d'altres esports.
Amb una periodicitat prevista d'una sessió cada dos mesos, comença aquest divendres 20 de febrer amb un primer debat titolat:

Atletisme Popular: per què no el fem també a les pistes d'atletisme?

El format de la sessió serà el següent:
  Salutació i breu presentació de l'Ateneu als assistents.
  Projecció d'un muntatge visual inspirat en la cursa d'eliminació que es va fer a Can Dragó el passat 21 de desembre amb 29 participants en quatre carrers, dels quals, la gran majoria eren corredors populars.
  Presentació dels quatre ponents acompanyat de preguntes específiques a cada un d'ells en funció del que representen.
  Torn obert de paraules.
  Resposta dels ponents i tancament de l'acte.
Els quatre ponents seran: en Miquel Pucurull, veu acreditada de l'atletisme popular; en Josep Maria Antentas, Vice-president de la FCA; l'Andreu Ballbé, propietari de Championchip i especialista en arribades massives; i el Sergi Pujalte, Gerent de l'Institut Barcelona Esports, màxim responsable de la gestió de les pistes d'atletisme municipals de Barcelona.

+ informació

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
18 de febrer de 2009