NOTÍCIES 2009

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL, CADET i JUVENIL EN PISTA COBERTA

Aleix Pi (CA Calella)Aquest cap de setmana, s'han celebrat els Campionats de Catalunya en Pista Coberta de les categories infantil, cadet i juvenil a Vilafranca del Penedès.
Al campionat infantil, que es va celebrar el dissabte en jornada matinal, s'han batut quatre Rècords de Catalunya, tres individuals i un de relleus. Mar Vico (ISS-L'H) ha saltat 1,51 m en alçada femenina, Aleix Pi (CA Calella) 3,15 m en salt amb perxa masculí, Joan D. Lluch (CE Universitari) llançat 11,83 m en pes, i l'equip del Club Muntanyenc de Sant Cugat (Bestue, Cerrada, Gispert, i Talarn) ha batut el dels 4X200 metres femenins amb 1'54”52.
El dissabte a la tarda i el diumenge s'han celebrat conjuntament els campionats cadet i juvenil. A la categoria cadet el gran protagonista ha estat Sergio Acera (CA Nou Barris) que ha batut el Rècord de Catalunya de sal de llargada amb 6,69 m i el Rècord dels Campionats del 60 m llisos amb 7”23. A la categoria juvenil s'han batut dos Rècords dels Campionats a càrrec d'Arnau Erta (FCB) als 60 m tanques amb 7”99, i Alba Casanovas (CA Manresa) als 400 metres amb 57”83.

RESULTATS >>> *Categoria Infantil* - *Categoria Cadet* - *Categoria Juvenil*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
22 de febrer de 2009