NOTÍCIES 2009

CAMPIONAT D'ESPANYA DE MARXA EN RUTA
Beatriz Pascual, Campiona


Aquest diumenge 1 de febrer, s'ha celebrat l'edició número setanta-vuit del Campionat d'Espanya de Marxa Atlètica en Ruta a San Pedro del Pinatar (Múrcia).
Beatriz Pascual (VTiM) ha revalidat el títol de Campiona d'Espanya Absoluta de 20 km amb un bon temps de 1h34'22. Aquest és el tercer títol estatal en ruta per a la marxadora barcelonina.
A la categoria promesa, Alba Sánchez (MS Lleida) ha aconseguit la medalla de plata amb un temps de 1h45'04 als 20 km, i David Cejudo (JAS) s'ha classificat en tercera posició amb un temps de 1h37'29 també a la cursa dels 20 km. A la categoria júnior, Francisco Yuste (AAC) ha aconseguit el títol amb un temps de 45'22 als 40 km.
A la categoria cadet, Sandra Troyano (ISS-L'H) ha obtingut la victoria amb un temps de 25'20 als 5km, i Marc Guerrero (ISS-L'H) s'ha classificat en tercera posició amb un temps de 24'25 també als 5 km.
Pel que fa a la classificació per Federacions Autonòmiques a les categories de promoció, Catalunya ha aconseguit la medalla de plata a la categoria cadet femení, i la tercera posició a les de juvenil-júnior masculí i cadet masculí.
Pel que fa a les categories de veterans, Andrés Marín (DK) s'ha proclamat campió a la categoria M45, i Antonio González (JAS) tercer a la mateixa categoria. Xavier Quílez (CA Mollet) segon a la de M50, Igansi Melo (UA Rubí) campió a la de M55, Jordi Llopart (CA Calella) tercer a la mateixa categoria, i Albert Ribas (UG Badalona) segon a la de M65. En dones, Adela Salcedo (Pratenc AA) s'ha proclamat campiona a la categoria de W40, Mª Carmen García (HM) també campiona a la de W45, i Mª Àngels Noell (CA Laietània) segona a la mateixa categoria.

*Resultats*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
2 de març de 2009