NOTÍCIES 2009

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CROS PER CLUBS

El proper diumenge 8 de març se celebrarà el Campionat d'Espanya de Cros per Clubs al circuit El Cuartillo del Complex Esportiu de la Diputació de Càceres, que aquest any celebra l'edició número quaranta-quatre en categoria masculina i la trenta-set en la femenina. Es disputaran curses amb el campionat estatal en joc a les categories cadet, juvenil, júnior, promesa i sènior. El campionat absolut també es disputa a les modalitats de cros curt i cros llarg.
Vint-i-tres clubs catalans presentaran quaranta-set equips que participaran a les diferents categories després d'haver aconseguit la seva classificació el passat 8 de febrer durant els Campionats de Catalunya de Cros per Clubs, celebrats a Canovelles.
A l'edició passada celebrada a Madrid, l'únic títol el va aconseguir el CA Laietània a la categoria de promesa femení. A les categories absolutes, el FC Barcelona va aconseguir la segona posició en dones, la mateixa que l'Associació Esportiva Blanc i Blau, però en la modalitat de cros curt femení.

Pàgina web / Clubs participants

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
4 de març de 2009