NOTÍCIES 2009

CAMPIONAT D'EUROPA EN PISTA COBERTA
Natàlia Rodríguez, subcampiona de 1.500 metres

Foto: marca.comL'atleta tarragonina Natàlia Rodríguez (CGT) ha aconseguit la medalla de plata amb un temps de 4'08”72 als Campionats d'Europa en Pista Coberta que s'han celebrat aquest cap de setmana a Torí (Itàlia).
Miguel Quesada (JAS) als 800 metres i Jackson Quiñonez (FCB) als 60 m tanques, s'han quedat a les semifinals. L'atleta vallesà va córrer les sèries amb un bon temps de 1'48”37 quedant en segona posició, i a la semifinal va entrar quart amb 1'52”42 que no va ser suficient per a córrer la final. El mateix que el tanquista que va marcar 7” 71 a les sèries, i a les semifinals va ser sisè amb un temps de 7”76. Eva Arias (VTiM) va entrar en setena posició a la seva sèrie de 3.000 metres amb un temps de 9'11”31 millorant la seva marca personal però que no li va donar el passi per a la final. Agustí Fèlix (FCB) s'ha classificat en tretzena posició a l'heptatló amb 5.624 punts.