NOTÍCIES 2010

XV GALA DE L'ATLETISME ESPANYOL
Jesús Àngel García Bragado, Millor Atleta 2.009


El proper dissabte 23 de gener, la Real Federación Española de Atletismo celebrarà la quizena edició de la Gala de l'Atletisme Espanyol, al Gran Casino de Castelló. En aquesta Gala es fa lliurament del guardons als millors atletes de l'any, així com també reben premis persones i institucions dels diferents estaments del món de l'atletisme espanyol.
Els premis als Millors Atletes de l'Any 2.009 han estat per Jesús Àngel García Bragado i Marta Domínguez.
Com a finalista per aquest premi a millor atleta de la temporada ha estat Natàlia Rodríguez, atleta que també estarà guardonada amb la Placa Gesta de l’Any per la seva cursa al Campionat del Món de Berlín on va entrar primera a la línia d’arribada i va ser posteriorment desqualificada per una maniobra involuntària.
Jesús Àngel García Bragado ha obtingut el premi al Millor Atleta de l’Any 2.009 per la seva actuació als Campionats del Món de Berlín on va aconseguir la Medalla de Bronze. Així dons també rebrà uns dels premis més importants de la Gala, el que es lliura als atletes Medallistes en Competicions Internacionals. Premi que també han estat mereixedors Natàlia Rodríguez, per la Medalla de Plata al Campionat d’Europa en Pista Coberta de Torí, Maria Vasco per la seva victòria a la Copa d’Europa de Marxa a Metz, i Rosa Morató per la Medalla de Plata individual i Medalla d’Or per equips al Campionat d’Europa de Cros celebrat recentment a Dublín.
El premi al Millor Entrenador ha estat atorgat a Miguel Escalona, entrenador de Natàlia Rodríguez. Gemma Castaño rebrà el Premi al Millor Jutge Novell, i per últim destacar el Premi Especial a Marina Hoernecke Gil per la seva trajectòria com atleta i directiva de veterans on ha estat representant a diferents organismes internacionals.


Nota de Premsa RFEA

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
19 de gener de 2010