NOTÍCIES 2010

NIT DE L'ATLETISME CATALÀ

Aquest divendres 16 d’abril, s’ha celebrat la dinovena edició de la “NIT DE L’ATLETISME CATALÀ” a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona. Ha estat una Nit plena d’emocions on la Federació Catalana d'Atletisme i tota la gran família atlètica catalana han fet la concessió de premis i guardons a les persones i entitats que han estat mereixedores de públic reconeixement.
Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2.009 han estat per a Jesús Àngel Garcia Bragado i Natàlia Rodríguez. També s’ha fet lliurament de premis als millors atletes catalans en totes les categories, als entrenadors dels atletes guardonats, i als atletes que han batut un rècord de Catalunya. Els Clubs han rebut els trofeus dels Campionats de Catalunya a l’aire lliure i en pista coberta en les diverses categories.
Aquest any la Federació ha volgut retre homenatge a Jordi Garcia, en l’efemèride dels 30 anys que va aconseguir la Medalla d'Or al Campionat del Món Júnior de Cros. També van rebre Distinció Especial els entrenadors Llorenç Cassi i Hans Ruf pel seu espectacular treball durant tota una vida dedicada a l’atletisme, primer com atletes i després com a entrenadors amb brillantíssims resultats.
A l’apartat dedicat als jutges, es va fer lliurament de la Insígnia d’Argent als jutges amb 25 anys en actiu a Laureà Plà i Àngels Vinyals, també es va fer entrega de la Placa al Mèrit Domingo Casillas al Jutge Guillem Montagut, per la seva dedicació i trajectòria, i Jutge de l'Any a José Ramón Salas.
Per últim, destacar que la Federació Catalana d'Atletisme també ha ofert un merescut reconeixement i públic agraïment a l’entitat l'Aliança, pel seu suport a la Federació Catalana i a l’atletisme en general.


*Fotografies*(Jordi López) / *Fotografies*(JJ Vico)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
18 d'abril de 2010