NOTÍCIES 2010

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS

Aquest cap de setmana, 24 i 25 d'abril, ha començat l'edició número cinquanta-tres del Campionat d'Espanya de Clubs en les categories de Divisió d'Honor i Primera Divisió.
El dissabte es va celebrar la Primera Jornada de la Divisió d'Honor. A la categoria femenina, l'Agrupació Atlètica de Catalunya i l'ISS-L'Hospitalet, han competit al Complex Esportiu L'Hospitalet Nord, encontre que ha estat dominat pel Playas de Castellón, i on l'Agrupació AC s'ha situat en segona posició, classificant-se per l'encontre que disputarà el títol. L'ISS-L'Hospitalet ha quedat en quarta posició i participarà al següent encontre per a eludir el descens.
A la categoria masculina, el Medilast Sport Lleida UA ha disputat l'encontre que s'ha celebrat l'Estadi Municipal Les Bases de Lleida, classificant-se en quarta posició i per tant, haurà de participar al següent encontre amb l'objectiu d'eludir el descens.
A la jornada del diumenge s'han celebrat els encontres de la Primera Divisió. En homes, l'Agrupació Atlètica de Catalunya i la Joventut Atlètica de Sabadell han disputat l'encontre celebrat a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona, i s'han classificant brillantment en la primera i segona posició respectivament. Per la seva part, l'ISS-L'Hospitalet també disputava encontre de la Primera Divisió, però desplaçant-se a l'Estadi CAD de Saragossa, on ha obtingut una meritòria victòria. D'aquesta manera, els tres clubs catalans es classifiquen per a disputar l'encontre que dona l'ascens a la Divisió d'Honor.
En dones, el Medilast Sport Lleida UA i el Club Atlètic Manresa han participat a l'encontre realitzat a l'Estadi d'El Congost de Manresa, on el club local s'ha classificat en segona posició i lluitarà per l'ascens, i el MS Lleida haurà de lluitar per a eludir el descens, ja que s'ha classificat en la quarta posició.


*Resultats Divisió d'Honor* / *Resultats Primera Divisió* / *Fotos L'H*(JJ Vico)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
26 d'abril de 2010