NOTÍCIES 2010

FINAL DE LA LLIGA CATALANA DE CLUBS

El proper diumenge 2 de maig se celebraran les jornades finals de la Lliga Catalana de Clubs 2.010 a les diferents categories.
Els encontres de la Final A de la Primera Divisió, tant la categoria masculina com la femenina, se celebraran a les Pistes d'Atletisme Moisès Llopart–CEM Sagnier, a El Prat del Llobregat, organitzat pel club Pratenc Associació d'Atletisme.
La Final B d'homes es realitzarà a l'Estadi Municipal de Granollers, i la femenina a l'Estadi Municipal Can Jofresa de Terrassa.
A la Segona Divisió masculina, tenim el Grup A que disputa l'ascens a l'Estadi Camp Clar de Tarragona, i el Grup B, que posa en joc el descens a l'Estadi Municipal La Muntanyeta de Calella.
Finalment, a la Tercera Divisió masculina i Segona Divisió femenina es realitzaran dues jornades finals. La primera serà aquest diumenge 2 a Mataró el Grup A, i a Sant Celoni el Grup B, quedant per disputar la segona jornada final el proper 16 de maig. A l'edició de 2.009, el Futbol Club Barcelona, es va proclamar Campió tant a la categoria masculina com a la femenina.

+ informació / Historial

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
28 d'abril de 2010