NOTÍCIES 2010

FINAL DE LA LLIGA CATALANA DE CLUBS
El FC Barcelona, Campió en homes i dones


Aquest diumenge 2 de maig s'han celebrat les jornades finals de la Lliga Catalana de Clubs 2.010 en les diferents categories.
El Futbol Club Barcelona s'ha proclamat Campió, tant a la categoria femenina com a la masculina, als encontres del Grup A celebrats a El Prat del Llobregat, amb un ampli marge de punts sobre els següents classificats, que han estat l'Agrupació Atlètica de Catalunya i el CA Laietània en dones, i el CA Laietània i el CA Manresa en homes. Amb aquestes victòries, el FC Barcelona revalida els títols aconseguits la temporada passada i augmenta el seu ampli historial en aquesta competició.
Al Grup B de la Primera Categoria masculina, celebrat a Granollers, la victòria ha estat pel CA Castellar. L'encontre del Grup B de la Primera Categoria femenina s'ha celebrat a Terrassa i el triomf ha estat per l'equip amfitrió la UA Terrassa.
A la Segona Categoria masculina es va disputar a Tarragona l'encontre del grup d'ascens. El CA Mollet i el CA Montornès es van classificar primer i segon respectivament, aconseguit d'aquesta manera l'ascens a Primera Divisió.
A la Tercera Divisió masculina i Segona Divisió femenina es va realitzar la primera de les dues jornades finals, quedant per disputar la segona jornada final el proper 16 de maig.

*Resultats* / *Puntuacions*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
3 de maig de 2010