NOTÍCIES 2010

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS, SEGONA JORNADA

El proper cap de setmana, 15 i 16 de maig, se celebraran els encontres corresponents a la Segona Jornada del Campionat d'Espanya de Clubs en les categories de Divisió d'Honor i Primera Divisió.
La Divisió d'Honor celebra els encontres el dissabte 15. L'Agrupació Atlètica de Catalunya es desplaçarà Sant Sebastià per a disputar l'encontre que classifica per a la final pel títol. Seguint amb dones, l'ISS-L'Hospitalet també es desplaça, en aquest cas a Santander, per a disputar l'encontre on els equips participants intentaran eludir tenir que disputar l'últim encontre que determina el descens a la Primera Divisió. En el mateix cas es troba el Medilast Sport Lleida UA de la categoria masculina, que disputarà el seu encontre a Andújar, Jaén.
A la Primera Divisió les competicions se celebraran el diumenge 16. En homes tenim a l'ISS-L'Hospitalet i la Joventut Atlètica de Sabadell que disputaran l'encontre pel títol a l'Estadi Josep Molins de Sabadell, i també a l'Agrupació Atlètica de Catalunya que participarà a Saragossa a l'altre encontre pel títol. En dones, Club Atlètic Manresa disputarà a l'encontre pel títol a Alcobendas, Madrid, i el Medilast Sport Lleida UA haurà d'intentar eludir el descens a l'encontre que se celebrarà a Valladolid.

+ informació / Nota de Premsa RFEA

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
12 de maig de 2010