NOTÍCIES 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS
Rosa Mª Morató i Carles Castillejo, Campions

Aquest diumenge 24 de gener, s’ha disputat el 90è Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs a Mataró. Carles Castillejo (CD Strans.com) i Rosa Mª Morató (VTiM) s’han proclamat Campions Absoluts en una esplèndida matinal atlètica on s’ha de destacar la participació que ha arribat a 2.800 inscrits i 90 clubs, en un dur circuit permanent de terra i herba que es caracteritza pels desnivells.
Amb aquest triomf, la recent subcampiona d’Europa de Cros, Rosa Mª Morató (VTiM) revalida el títol aconseguit la temporada passada i arriba als cinc campionats absoluts. La segona posició ha estat per a la Gemma Barrachina (VTiM) i la tercera per Judit Pla (FCB).
En homes, Carles Castillejo (CD Strans.com) aconsegueix el seu setè títol absolut. El campió de l’edició anterior, Ayad Lamdassem (At Bikila) s’ha classificat en la segona posició i José Luis Blanco (CA La Sansi) en la tercera. Els Campions de Catalunya de la categoria Promesa han estat Cecília Pozo (CA Laietània) i Abdelkabir Zaroual (ISS-L’H), els de la categoria Júnior són Mireia Guarner (AAC) i Vicenç Valls (CA Laietània), i els títols de la categoria Juvenil han per Beatriz Caspar (ISS-L’H) i Ibrahim Azzouz (FCB).
El Futbol Club Barcelona s’ha proclamat Campió de Catalunya Absolut per Equips tant a la categoria masculina com a la femenina. En homes, el CA Manresa i el CA Montornès, s’han classificat segon i tercer respectivament, i en dones la plata i el bronze han estat per l’ISS-L’Hospitalet i el Medilast Sport Lleida .

*Resultats* / *Imatges* (Net-tv) / *Reportage UFECTV* / *Fotos*(Alberto Ruiz)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
24 de gener de 2010