NOTÍCIES 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET

El dissabte 30 de gener, se celebraran la quinzena edició del Campionat de Catalunya Cadet en Pista Coberta a Vilafranca del Penedès.
Més de tres centenars d'atletes participaran en aquest autonòmic destinat als atletes nascuts els anys 95 i 96. La competició es farà en jornades de mati i tarda, començant a partir de les 11,00 h i les 16,30 h respectivament.

Reglament-Horari / Atletes participants / Historial

    --------------------------------------------------------------------------

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL DE CLUBS

El diumenge 31 de gener es realitzarà el Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta que aquest any arriba a la tercera edició.
Aquest campionat català està destinat als atletes nascuts els anys 97 i 98 i amb la modalitat de que cada equip estarà representat per un atleta per prova i un equip als relleus. Cada atleta només pot participar en una prova i el relleu. L'horari de competició és en jornada matinal a partir de les 10,30 hores.
Els actuals campions són el CA Manresa en nois, i l'ISS-L'Hospitalet en noies que van aconseguir el títol la temporada passada al mateix escenari.

Reglament-Horari / Sorteig / Historial

     --------------------------------------------------------------------------

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT DE 1.500 i 3.000 METRES

El diumenge 31 de gener se celebrarà el Campionat de Catalunya Absolut Individual en Pista Coberta de les proves de 3.000 metres i 1.500 metres, que com és tradicional es realitzen en jornada diferent a la de la resta de proves d'aquest campionat.
Mes de mig centenar d'atletes estan inscrits en aquest autonòmic de mig fons i fons en pista coberta. Les curses es realitzaran en jornada de tarda a partir de les 17,00 hores.

Reglament-Horari / Atletes participants

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
27 de gener de 2010