NOTÍCIES 2010

FINAL CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS

Aquest cap de setmana, 12 i 13 de juny, se celebrarà la tercera jornada i última del Campionat d'Espanya de Clubs a les categories de Divisió d'Honor, Primera i Segona Divisió.
A la Divisió d'Honor de la categoria masculina, el Medilast Lleida es desplaçarà a les Pistes de Zorroza de Bilbao per a disputar l'encontre per a eludir el descens que se celebrarà el dissabte 12.
Els encontres de la Primera Divisió se celebraran el diumenge 13. L'Agrupació Atlètica de Catalunya i l'ISS-L'Hospitalet disputaran el títol de la categoria masculina i l'ascens a la Divisió d'Honor a l'encontre que se celebrarà a les Pistes d'Atletisme de l'Hospitalet Nord. A la categoria femenina, el Medilast Lleida es desplaçarà a Torrent, Valencia, per a disputar l'encontre per a eludir el descens.
A la Segona Divisió, es realitza un encontre octogonal el diumenge 13 on els clubs es juguen únicament el títol i l'ascens a la Primera Divisió , ja que no hi ha descens. El CA Laietània i el FC Barcelona disputaran l'encontre que se celebra a l'Estadi Municipal de Mataró de la categoria masculina. Ambdós clubs i el Girona Costa Brava CAP participaran a la final de la categoria femenina, que se celebrarà a Salamanca.

Web Campionat

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
10 de juny de 2010