NOTÍCIES 2010

FINAL CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS
L’Agrupació AC i l’ISS-L’Hospitalet, pugen a Divisió d’Honor en Homes


Aquest cap de setmana, 12 i 13 de juny, s'ha celebrat la tercera i última jornada del Campionat d'Espanya de Clubs a les categories de Divisió d'Honor, Primera i Segona Divisió. Els campions estatals han estat el València Terra i Mar en categoria femenina, i el Playas de Castellón a la masculina.
A la Divisió d'Honor, l'únic representant català, el Medilast Lleida de la categoria masculina, no ha pogut evitar la tercera posició de l'encontre celebrat a Bilbao per a eludir el descens, i malauradament amb aquest resultat baixarà de categoria.
A la Primera Divisió masculina, l'Agrupació Atlètica de Catalunya s’ha proclamat Campió, i l'ISS-L'Hospitalet ha aconseguit el subcampionat a l'encontre que s’ha celebrat a les Pistes d'Atletisme de l'Hospitalet Nord. Amb aquest resultats ambdós clubs pugen a la Divisió d’Honor.
A la categoria femenina de la Primera Divisió, el Medilast Lleida s’ha imposat brillantment a l’encontre celebrat a Torrent, València, que disputava eludir el descens.
A la Segona Divisió, el FC Barcelona s’ha proclamat Campió tant a la categoria masculina com a la femenina, aconseguit d’aquesta manera l’ascens a la Primera Divisió. El CA Laietània s’ha classificat en una meritòria tercera posició també en ambdues categories, i el Girona Costa Brava CAP s’ha situat en vuitena posició en dones.

Resultats >>> *DH* - *1D* - *2D* / *Fotografies L'H 1DM*(JJ Vico)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
13 de juny de 2010