NOTÍCIES 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL DE CLUBS EN PISTA COBERTA
El Club Muntanyenc Sant Cugat, Campió masculí i femení


Aquest diumenge 31 de gener s’ha disputat el Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta a Vilafranca del Penedès. El Club Muntanyenc de Sant Cugat ha estat el gran vencedor d’aquest autonòmic per equips infantil.
A la categoria masculina, la lluita per la victòria ha estat molt igualada, aconseguint el Club Muntanyenc S.C. el triomf per només un punt de diferencia amb l’ISS-L’Hospitalet que ha quedat segon. En tercera posició s’ha classificat el Futbol Club Barcelona.
En noies, el Club Muntanyenc S.C. ha aconseguit una victòria més còmoda amb més diferència de punts amb els seus perseguidors. El CA Igualada s’ha classificat en segona posició, i el CA Castellar en la tercera.
De les actuacions individuals també cal destacar excel•lents registres, amb la consecució de tres Rècords de Catalunya Infantils i sis Rècords dels Campionats. Els nous rècords catalans han estat per Judit Pérez (ISS-L’H) que ha marcat 6’50”79 als 2.000 metres, Laia Ruiz (FCB) que ha fet 9”72 als 60 m tanques, i Montserrat Inglavaga (FCB) que ha saltat 2,65 m en perxa.
Els nous rècords dels campionats han estat a càrrec de Mireia Royo (FCB) que ha llançat 10,59 m en pes, Oriol Herrero (CA Laietània) que ha fet 8”39 als 60 metres, David Palomino (CA Igualada) que ha saltat 2,35 m en perxa, Ferran Urquia (F AAC) que ha saltat 10,08 m en triple salt, Júlia Folguera (FCB) que ha saltat 1,38 m en alçada, i Marc Melero (CA Laietània) que també en alçada ha saltat 1,50 metres. Aquest dos últims rècords són igualats.
                             

*Resultats*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
31 de gener de 2010