NOTÍCIES 2010

CAMPIONAT D'EUROPA DE BARCELONA (divendres, 30 de juliol)
Reyes Estèvez, quart als 1.500 metres
Jesús Àngel Garcia, cinquè als 50 km marxa

Aquest divendres 30 de juliol, s’ha disputat la tercera jornada dels Campionats d’Europa d’Atletisme a l’Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys.
Reyes Estévez no ha pogut culminar amb una medalla la seva gran actuació en aquests europeus de Barcelona. L’atleta cornellenc ha estat superat als últims metres i s’ha classificat en la quarta posició amb un temps de 3’43”67.
Jesús Àngel Garcia Bragado ha tornat a quallar una extraordinària actuació a la prova dels 50 km marxa aconseguint la cinquena posició amb un temps de 3h47’56”. Berta Castells ha aconseguit un fantàstic novè lloc a la prova del llançament de martell amb una marca de 68,20 metres.
Natàlia Rodríguez ha donat una excel·lent impressió classificant-se amb molta facilitat per a la final dels amb un temps de 4’04”95. José Luís Blanco també s’ha classificat per a disputar la final dels 3.000 m obstacles aconseguint la tercera posició de la semifinal amb un temps de 8’30”53. A la mateixa cursa, Àngel Mullera ha entrat en la vuitena posició i no s’ha classificat per a la final.
Als 110 m tanques, Jackson Quiñónez ha tingut una accidentada cursa en la que l’atleta francès que corria pel carrer del costat la molestat amb cops de ma en passar les tanques, amb la conseqüència de que l’atleta resident a Lleida ha entrat en la vuitena posició amb 14”03.


*Resultats*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
31 de juliol de 2010