NOTÍCIES 2010

CAMPIONAT D’EUROPA DE BARCELONA (diumenge, 1 d’agost)
Natàlia Rodríguez i José Luís Blanco, Medalles de Bronze

Aquest diumenge s’ha celebrat l’ultima jornada dels Campionats d’Europa d’Atletisme a l’Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys.
Natàlia Rodríguez i Jose Luís Blanco han estat protagonistes d’aquesta última aconseguint la medalla de bronze.
El lloretenc José Luís Blanco ha repetit pòdium al campionat continental aconseguint en aquesta ocasió la tercera plaça a la cursa dels 3.000 m obstacles amb un temps de 8’19”15. La tarragonina Natàlia Rodríguez també ha aconseguit la tercera posició a la cursa dels 1.500 metres amb un temps de 4’01”30 en una cursa que ha estat guanyada per la madrilenya Núria Fernández.
A la jornada matinal s’ha disputat la marató masculina on participava José Rios que ha tingut que abandonar per problemes físics a l’abductor. En aquesta modalitat també es disputa conjuntament la Copa d’Europa, on l’equip espanyol ha aconseguit la victòria. A la final dels 5.000 metres Judit Pla s’ha classificat en la posició número dotze amb un temps de 15’35”01 i Gema Barrachina en la setzena amb 16’00”51.
Per últim, Ruben Pros ha participat en la final del relleu del 4X100 metres. L’equip espanyol no ha finalitzat la cursa per que ha caigut el relleu.


*Resultats*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
2 d'agost de 2010