NOTÍCIES 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA
Raquel González i Jesús Àngel Garcia, Campions


Aquest diumenge 31 de gener s'ha celebrat el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta a El Prat del Llobregat, organitzat pel el Club Pratenc Associació d'Atletisme amb el suport de l'Ajuntament la Ciutat.Raquel González (AAC) i Jesus Angel Garcia Bragado (Canal Isabel II) s'han proclamat Campions d'aquesta setanta-vuitena edició.
Jesus Angel García Bragado (CI II) ha revalidat el títol aconseguit la temporada passada al mateix escenari amb un temps de 1h27'11. La medalla de plata ha estat per Ferran Collados (FCB) que ha fet 1h29'11, i en tercera posició s'ha classificat Claudio Villanueva (ISS-L'H) amb un temps de 1h36'36. La cursa, i la victòria al Gran Premi de Marxa Ciutat del Prat ha estat pel gadità José David Dominguez (C San Fernando) amb un temps de 1h27'06.
En dones, Raquel González (ACC) s'ha imposat amb un temps de 1h44'11, la medalla de plata ha estat per Alba Sánchez (MS Lleida UA) amb 1h45'07, i en tercera plaça per Carme Robles (CA Manresa) amb 1h55'11. La cursa ha estat guanyada per la lituana Brigita Virbalyte amb un temps de 1h36'45.

*Resultats* / *Fotografies*(José Arenas) / *Imatges*(elprat.tv)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
1 de febrer de 2010