NOTÍCIES 2010

MITJA MARATÓ DE GRANOLLERS

El proper diumenge 7 de febrer es disputarà la vint-i-quatre edició de la Mitja Marató de Granollers. La cursa començarà a les 10'45 hores amb sortida al carrer Esteve Tarrades i arribada al carrer Francesc Macià de Granollers. Aquesta cursa està integrada dintre del calendari de la 4a Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona.
Com cada edició, la Mitja de Granollers es caracteritza per la participació d'atletes de gran nivell internacional com és el cas dels kenyans Robert Kipkoech, Alex Kirui, David Kirel i Erick Kibet. També l'atleta castellà José Manuel “Chema” Martínez (Nike Running), i els catalans José Ríos (CA Manresa), Roger Roca (Strans.com) i Nacho Càceres (FCB). En dones, també destaquen les atletes kenyanes Joyce Chepkirui, Mònica Jepkoech i Beatrice Jepchumba, la britànica Holly Rush-May, i les espanyoles Maria Teresa Pulido (Canal Isalbel II) i l'actual Campiona d'Espanya de mitja marató Azucena Diaz (CAP Alcobendas).
Cal destacar que durant les dues últimes temporades, la Mitja de Granollers ha encapçalat la classificació de mitges maratons realitzades a Espanya, que elabora anualment la Real Federación Española de Atletismo, i per tant, està considerada com la millor mitja marató que se celebra a l'Estat Espanyol.

Web organitzador

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
2 de febrer de 2010