NOTÍCIES 2010

CLASSIFICACIÓ DELS MILLORS CLUBS D'ESPANYA 2.010
El Futbol Club Barcelona, segon

La Real Federación Española de Atletismo elabora cada any la classificació dels millors clubs estatals segons els resultats obtinguts als diferents Campionats d'Espanya. Aquesta classificació es realitza amb la suma dels punts aconseguits pels llocs de finalistes a tots els Campionats celebrats en totes les categories, incloent pista coberta, aire lliure, ruta i marxa atlètica.
El Futbol Club Barcelona ha estat el millor club català classificat, aconseguint la segona posició, repetint la posició aconseguida la temporada anterior. El club amb millor puntuació ha tornat a ser el Playas de Castellón.
Entre els cinc primers classificats apareixen tres clubs catalans, el mencionat FCB, l'Agrupació Atlètica de Catalunya en quarta posició i l'ISS-L'Hospitalet en la cinquena.
Dos clubs catalans apareixen a la llista dels 20 primers, el CA Manresa a la quinzena posició i el CA Laietània a la dissetena Per últim, destacar la Joventut Atlètica de Sabadell al lloc vint-i-tres, el Medilast Sport Lleida al vint-i-quatre, el Club Atlètic Igualada al lloc trenta-u, el Cornellà Atlètic al trenta-quatre i el Club Muntanyenc Sant Cugat al quaranta-dos.

Nota de Premsa RFEA

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
11 de novembre de 2010