NOTÍCIES 2010

SANT SILVESTRE
Quatre Curses a Catalunya per acomiadar l'any


Com és tradicional, per acabar la temporada atlètica de ruta se celebren les curses conegudes com San Silvestre. En aquesta temporada, són quatre les que es realitzen a Catalunya.
El proper diumenge 19 de desembre comença amb l'anomenada La Sansi 4 VIP –Sant Silvestre de Lloret que aquest any arriba a la quarta edició. El festival atlètic començarà a partir de les 10,00 hores al lloc de sortida que serà l'Estadi Municipal d'Atletisme de Lloret de Mar.
El següent esdeveniment es realitzarà el diumenge 26 amb la celebració de trenta-una edició de la Cursa de Sant Silvestre del Masnou. Amb sortida i arribada al Port Esportiu del Masnou, és la San Silvestre més antiga de les que se celebren a Catalunya.
Per acabar l'any, el mateix dia 31 de desembre se celebraran dos curses. La Sant Silvestre Barcelonesa que aquest any arriba a la dotzena edició i que ha traslladat la cursa a Sant Cugat del Vallès. Amb una distància de 10 km de recorregut, la sortida es donarà a la Plaça Victòria dels Àngels de Sant Cugat a les 17.30 hores.
El mateix 31 de desembre, la Cursa dels Nassos, organitzada per l'Ajuntament de Barcelona, arriba a la sisena edició i la sortida es donarà a les 17,30 h al carrer Selva de Mar de Barcelona.

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
16 de desembre de 2010