NOTÍCIES 2010

GRAN PREMI DE CATALUNYA DE MARXA ATLÈTICA

Aquest dimecres, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Granollers, s’ha realitzat l’acte de presentació de la tercera edició del Gran Premi de Catalunya de Marxa Atlètica, que se celebrarà el proper dissabte 13 de febrer al circuit urbà del Carrer Anselm Clavé de la capital del Vallès Oriental. Han participat Josep Mayoral, Alcalde de Granollers, Joan Villuendas, President del Club Atlètic Granollers i Romà Cuyàs, President de la Federació Catalana d'Atletisme, entre d’altres personalitats.
El proper dissabte, Granollers es convertirà en la capital mundial de la marxa atlètica amb la celebració d’aquest esdeveniment internacional i una participació de luxe. Una de les grans atraccions serà Jesús Àngel Garcia Bragado recent guardonat com el Millor Atleta Espanyol de l’any 2.009 per la Medalla de Bronze aconseguida als passats mundials de Berlín. També participarà Juan Manuel Molina medalla de bronze al mundial de 2005 i europeu de 2002, Ilya Markov (Rússia) Campió d’Europa 2.005 i subcampió olímpic a Atlanta 96, entre d’altres.
En dones, destaca la presencia de la medallista olímpica Maria Vasco, així com Susana Feitor (Portugal) medalles de bronze al mundial de 2.005 i europeu 1.998 i Olive Loughame (Irlanda) subcampiona del món de 20 km a Berlín’09.
S’espera la participació de més de 200 atletes, i el festival atlètic començarà a les 11,15 hores amb les curses de promoció i veterans, fins a arribar al migdia que es realitzaran les curses internacionals masculina i femenina. En aquesta edició, el circuit urbà presenta la novetat que en una part del recorregut passarà per la part antiga i històrica de la ciutat.

Reglament-Horari / Atletes destacats /
Atletes participants

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
10 de febrer de 2010