NOTÍCIES 2010

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CROS PER CLUBS

El proper diumenge 21 de febrer se celebrarà el Campionat d'Espanya de Cros per Clubs al circuit de la Zona Deportiva El Mazo de Haro, La Rioja, que aquest any celebra l'edició número quaranta-cinc en categoria masculina i la trenta-vuit en la femenina. Es disputaran curses amb el campionat estatal en joc a les categories cadet, juvenil, júnior, promesa i sènior. Al campionat absolut també es disputa a les modalitats de cros curt i cros llarg.
Vint clubs catalans presentaran una quarantena d'equips que participaran a les diferents categories després d'haver aconseguit la seva classificació el passat 24 de gener durant els Campionats de Catalunya de Cros per Clubs, celebrats a Mataró.
A l'edició passada celebrada a Càceres, el Futbol Club Barcelona va aconseguir el títol a la categoria absoluta femenina. També van ser campions el CA Laietània a la categoria promesa femenina, i l'Agrupació Atlètica de Catalunya a la juvenil femenina. A l'edició anterior, els equips catalans van assolir unes excel·lents classificacions, aconseguint llocs de pòdium en vuit categories de les dotze disputades.

Clubs participants / Atletes inscrits

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
17 de febrer de 2010