NOTÍCIES 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL I JUVENIL EN PISTA COBERTA

El proper cap de setmana, 27 i 28 de febrer, se celebraran els Campionats de Catalunya en Pista Coberta de les categories infantil i juvenil a Vilafranca del Penedès. Mig miler d'atletes participaran en aquests campionats autonòmics.
El campionat infantil, destinat als atletes nascuts els anys 97 i 98, i que aquest any arriba a l’onzena edició, es realitzarà el dissabte 27 en jornada matinal a partir de les 10:30 hores.
El campionat juvenil se celebrarà el diumenge 28 en jornades de mati i tarda. Aquest autonòmic, que arriba a l'edició número vint-i-cinc, està destinat als atletes nascuts al 98 i 94.

Categoria Infantil >>> Reglament-Horari / Atletes admesos / Historial
Categoria Juvenil >>> Reglament-Horari / Atletes admesos / Historial


CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR DE 1.500 i 3.000 METRES

El diumenge 28 de febrer se celebrarà el Campionat de Catalunya Júnior en Pista Coberta de les proves de 3.000 metres i 1.500 metres, que com és tradicional es realitzen en jornada diferent a la de la resta de proves d'aquest campionat.
Una trentena d'atletes estan inscrits en aquest autonòmic de mig fons i fons en pista coberta. Les curses es realitzaran en jornada matinal les proves dels 1.500 m i en jornada de tarda les dels 3.000 metres.

Reglament-Horari / Atletes admesos / Historial

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
25 de febrer de 2010