NOTÍCIES 2010

CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROS
Rosa Morató, Campiona d'Espanya
Catalunya, Campiona en dones


Aquest diumenge s’ha celebrat el Campionat d'Espanya de Camp a Través a La Corunya. Els atletes catalans han obtingut uns bons resultats en aquest campionat estatal tant a les classificacions individuals com a les de federacions autonòmiques.
Rosa Maria Morató s’ha proclamat Campiona d'Espanya Absoluta de Cros i ha revalidat el títol aconseguit la temporada passada, sumant d’aquesta manera el cinquè títol absolut i el quart consecutiu al seu historial.
Ha estat una extraordinària cursa on finalment la corredora de Navarcles s’ha classificat en segona posició, darrera la l’atleta marroquina Kanbouchia Soud, que defenia els colors de la Federació Aragonesa. En tercera posició, i en aquest cas, Subcampiona d’Espanya, ha entrat Gema Barrachina. Les seves companyes d’equip, Jacqueline Martín i Judit Pla, també han realitzat una excel·lent actuació aconseguint el cinquè i setè lloc respectivament (quart i sisè del campionat individual) que han donat a la Catalunya la victòria per Federacions Autonòmiques amb una avantatge aclaparadora.
En homes, Ayad Lamdassem ha aconseguit la segona posició i el subcampionat estatal, Carles Castillejo la cinquena plaça i Reyes Estévez la catorzena. L’equip català masculí s’ha classificat en la segona posició, seguit de Castilla la Mancha que ha estat la guanyadora.
A la categoria júnior, Catalunya ha obtingut la tercera posició tant a la categoria masculina com a la femenina, destacant la victòria individual de l’atleta marroquí, Abdelaziz Merzougui, que defensa els colors de la Federació Catalana. A la categoria promesa femení, l’equip català també ha obtingut la tercera plaça del pòdium.


*Resultats* / *Fotografies*(rfea.es)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
7 de març de 2010