NOTÍCIES 2011

COMENÇA LA LLIGA CATALANA DE CLUBS

Aquest cap de setmana comença la Lliga Catalana de Clubs 2.011, que tradicionalment representa l'inici de la temporada de competicions de pista a l'aire lliure, una vegada finalitzada la temporada de pista coberta i cros.
A la Lliga Catalana de Clubs es disputen dues Jornades Classificatòries amb mig programa de proves els dies 10 i 17 d'abril, i una Jornada Final a programa complet el dia 15 de maig. En aquestes tres jornades participen els clubs classificats segons els resultats de la temporada passada. La suma de les puntuacions de les dues jornades classificatòries decidirà l'agrupament de la participació en la Jornada Final. No participen els clubs que prenen part a la Divisió d'Honor i en la Primera Divisió del Campionat d'Espanya de Clubs.
Els encontres de la Primera Categoria del proper diumenge 10 es disputen en jornada matinal, i es realitzaran a Estadi Municipal de Can Jofresa de Terrassa , organitzat pel la Unió Atlètica de Terrassa, el Grup A, i a Estadi Municipal Josep Pla Arbonès de Palafrugell, organitzat pel Club Girona Costa Brava CAP, el Grup B.
La Lliga Catalana també disputa encontres en la Segona i Tercera categories durant el mateix cap de setmana i amb el mateix sistema de puntuació. Els encontres de Segona Categoria masculina se celebraran a l'Estadi Municipal de Vilafranca del Penedès i a l'Estadi Municipal Can Dragó de Barcelona.
Per últim, els de la Tercera Categoria masculina i Segona femenina disputaran les corresponents primeres jornades a l' Estadi Municipal La Muntanyeta de Calella i a la Pista Municipal del Fornàs de Valls.


Pàgina Web

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
7 d'abril de 2011