NOTÍCIES 2011

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS

Divisió d'Honor
Aquest dissabte 30 d'abril ha començat l'edició número cinquanta-quatre del Campionat d'Espanya de Clubs en la categoria de la Divisió d'Honor.
A la categoria femenina, l'Agrupació Atlètica de Catalunya i l'ISS-L'Hospitalet, han competit a l’Estadi de Serrahima de Barcelona, on l’Agrupació AC s’ha imposat brillantment en aquest encontre, classificant-se per l'encontre que disputarà el títol. L'ISS-L'Hospitalet ha quedat en quarta posició i participarà al següent encontre per a eludir el descens.
En homes, els mateixos clubs han disputat l’encontre celebrat al Complex Esportiu L'Hospitalet Nord, on malauradament s’han classificat en tercera i quarta posició respectivament, i per tant, ambdós hauran de participar a la segona jornada a l’encontre que té com a l'objectiu eludir el descens.

Primera Divisió
Els encontres de la Primera Divisió s’han disputat el diumenge 1 de maig. El FC Barcelona ha estat el brillant vencedor dels respectius encontres tant a la categoria masculina com a la femenina. En homes, la JA Sabadell també ha aconseguit una exel·lent segona posició a l'encontre disputat a Saragossa, per tant aquests equips disputaran els següents encontres en lluita per l’ascens. En dones, l'Avinent Manresa i el Medilast Lleida s’han classificat en la tercera i quarta posició a l'encontre celebrat a Lleida, i hauran disputar els següents encontres per a eludir el descens. Així com també, el CA Laietània que s’ha desplaçat a Santa Cruz de Tenerife i s’ha classificat en quarta posició.

*Resultats DH* / *Resultats 1D* / *Fotografies Lleida*(Quim Erta)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
1 de maig de 2011