NOTÍCIES 2011

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS, SEGONA JORNADA

El proper cap de setmana, 20 i 21 de maig, se celebraran els encontres corresponents a la Segona Jornada del Campionat d'Espanya de Clubs en les categories de Divisió d'Honor i Primera Divisió.
La Divisió d'Honor celebra els encontres el dissabte 21. L'Agrupació Atlètica de Catalunya es desplaçarà Pamplona per a disputar l'encontre que classifica per a disputar la final pel títol. Seguint amb dones, l'ISS-L'Hospitalet també es desplaça, en aquest cas a Durango, per a disputar l'encontre on els equips participants intentaran eludir tenir que disputar l'últim encontre que determina el descens a la Primera Divisió. En el mateix cas es troben els dos equips de la categoria masculina. L'Agrupació Atlètica de Catalunya que disputarà el seu encontre a l'Estadi de Serrahima de Barcelona i l'ISS-L'Hospitalet que es desplaçarà a Burgos amb el mateix objectiu.
A la Primera Divisió les competicions se celebraran el diumenge 22. En homes tenim al Futbol Club Barcelona i la Joventut Atlètica de Sabadell que disputaran encontres pel títol i l'ascens. El primer a Saragossa i el segon a Montsó. En dones, també el Futbol Club Barcelona disputarà l'encontre pel títol a les Pistes de la Mar Bella de Barcelona, i els altres tres clubs catalans ho faran amb l'objectiu d'eludir el descens. Aquest són l'Avinent Manresa i el CA Laietània a l'Estadi Municipal de Mataró i el Medilast Lleida a Elx.

Nota de Premsa RFEA / + informació

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
19 de maig de 2011