NOTÍCIES 2011

CAMPIONAT D'ESPANYA JUVENIL PER SELECCIONS AUTONÒMIQUES
Catalunya, Campiona en dones i Segona en homes


Aquest cap de setmana, 28 i 29 de maig, s’ha celebrat el Campionat d'Espanya Juvenil per Seleccions Autonòmiques, organitzat pel Consejo Superior de Deportes, al Centre de Perfeccionament Tècnic Esportiu Río Esgueva de Valladolid. Els equips catalans han protagonitzat una destacada actuació aconseguint el títol a la categoria femenina i la segona posició a la masculina.
L’equip femení ha aconseguit la victòria sobre la Comunitat Valenciana que ha quedat en segona posició. Les noies s’han imposat en tres proves individuals i han aconseguit sis segones posicions. Les vencedores han estat Ingrid Pino als 1500 metres amb 4’42”14, Clara Amat en perxa amb 3,80 metres i Sandra Troyano als 5 km marxa amb 24’41”27.
En nois, s’han intercanviat les posicions ja que el títol ha estat per la Comunitat Valenciana i la segona posició per a Catalunya. El nois han aconseguit dues victòries individuals i set segones posicions. Marc Vela va ser el guanyador del salt amb perxa amb 4,70 m i Albert Raga en triple salt amb un registre de 14,73 metres.

*Resultats*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
30 de maig de 2011