NOTÍCIES 2011

FINAL CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS

Aquest cap de setmana, 11 i 12 de juny, se celebrarà la tercera i última jornada del Campionat d'Espanya de Clubs a les categories de Divisió d'Honor, Primera i Segona Divisió.
A la Divisió d'Honor els encontres es disputaran el dissabte 11, l'Agrupació Atlètica de Catalunya es desplaçarà a les Pistes d'Atletisme Riu Túria de València per a disputar l'encontre pel títol de la categoria femenina.
També a la Divisió d'Honor, l'ISS-L'Hospitalet haurà de disputar els encontres per la permanència tant l'equip masculí com el femení. Els homes ho faran a Pistes d'Atletisme de l'Hospitalet Nord i les dones al Poliesportiu Tres Cantos de Madrid.
Els encontres de la Primera Divisió se celebraran el diumenge 12. En aquest cas el Futbol Club Barcelona disputarà els dos encontres pel títol de la categoria i l'ascens a la Divisió d'Honor. Els homes a Saragossa i les dones a Valladolid.
En diferent situació es troba el Medilast Lleida i el CA Laietània de Mataró que participaran a l'encontre que se celebrarà a l'Estadi Municipal Les Basses de Lleida amb l'objectiu d'eludir el descens.
A la Segona Divisió masculina, dos clubs catalans disputaran l'encontre final que se celebrarà a Huesca, el CA Montornès i l'Avinent Manresa.

Nota de Premsa RFEA / + informació

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
10 de juny de 2011