NOTÍCIES 2011

FINAL CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS

Aquest cap de setmana, 11 i 12 de juny, s’ha celebrat la tercera i última jornada del Campionat d'Espanya de Clubs a les categories de Divisió d'Honor, Primera i Segona Divisió. Els clubs Platges de Castelló, en homes i el València Terra i Mar, en dones, han revalidat els títols de la Divisió d’Honor.
A l’encontre pel títol femení de la Divisió d’Honor, l'Agrupació Atlètica de Catalunya s’ha classificat en la quarta posició.
Seguint amb la Divisió d'Honor, l’equip femení de l'ISS-L'Hospitalet s’ha classificat en la segona posició a l’encontre per la permanència i per tant ha aconseguit l’objectiu de continuar a la màxima categoria. Malauradament, l’equip masculí de l'ISS-L'Hospitalet no ha pogut evitar el descens a la Primera Divisió en classificar-se en la tercera posició a l’encontre per la permanència.
A la Primera Divisió, el Futbol Club Barcelona ha aconseguit la victòria, el títol i l’ascens a la Divisió d’Honor tant a la categoria masculina com a la femenina.
També a la Primera Divisió, els dos clubs que participaven a l’encontre de la permanència han realitzat una extraordinària actuació, obtenint la primera posició el CA Laietània i la segona el Medilast Lleida, aconseguint ambdós l’objectiu de continuar a la Primera Divisió estatal.
A la Segona Divisió masculina, el CA Montornès s’ha classificat en la cinquena posició i l'Avinent Manresa a la vuitena.

*Resultats DH* / *Resultats 1D* / *Resultats 2D*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
12 de juny de 2011