NOTÍCIES 2011

CAMPIONATS D’EUROPA SUB-23
Abdelaziz Merzougui, Medalla de Plata als 3.000 m obstacles

Aquest diumenge 17 de juliol s’han clausurat els Campionats d’Europa Sub-23 que s’han celebrat a Ostrava (República Txeca) des del passat dijous 14.
Els atletes catalans han aconseguit una medalla de plata, dos llocs de finalistes i dos de semifinalistes. Abdelaziz Merzougui ha aconseguit la medalla de plata als 3.000 m obstacles amb un temps de 8’36”21.
Els atletes finalistes han estat Eduard Viles, que es va classificar brillantment per a la final dels 100 metres amb una marca de 10”53 en la sèrie classificatòria. En la final va marcar un temps de 10”69 que el va situar en la vuitena posició, i Marc Orozco que amb l’equip espanyol de relleus 4X400 metres es va classificar en la sisena posició amb un temps de 3’07”58. A la prova individual va marcar 47”54 als 400 m i no va superar la ronda.
Èlia Pascual va fer una excel·lent actuació en javelina en marcar 51,32 m en la qualificació que significava millorar la seva marca personal i la classificació per a la final, on amb un tir de 50,70 m va aconseguir l’onzena posició.
Xavier Carrión va marcar 51”97 a les sèries de 400 m tanques classificant-se per a les semifinals on va fer un temps de 52"65 que no el va permetre el passi per a la final.
Raquel González es va situar en la catorzena posició dels 20 km marxa amb un temps de 1’45”46.
No van superar les primeres rondes Sergio Ruiz als 200 m on va marcar 21”52, Francisco Roldán als 800 m amb un temps de 1'51"25, José Javier Ortega que va marcar 16,07 m en la qualificació del llançament de pes i Manuel Concepción que va fer tres nuls en perxa.