NOTÍCIES 2011

CAMPIONAT D'EUROPA JÚNIOR
18 Atletes Catalans Seleccionats


El Comitè Tècnic de la Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció espanyola que participarà als Campionats d'Europa Júnior que se celebraran a Tallin (Estònia) del 21 al 24 de juliol. Divuit atletes catalans, set nois i onze noies participaran en aquest campionat continental. Aquesta és la representació catalana més nombrosa de tots els campionats europeus júniors celebrats, així com també destacar que Catalunya és la comunitat que més atletes aporta a la selecció.
Els seleccionats són Arnau Erta (FCB) que participarà als 110 m tanques, Dídac Salas (FCB) i Eloi Guimerà (JAS) en salt amb perxa, Daniel Pacheco (Cornellà At.) en triple salt, Pedro José Martín (PdC) i Sergio Guijo (ISS-L¡H) en llançament de martell i Adrià Burriel (ISS-L'H) al relleu 4X100 metres.
En dones, les participants seran Victòria Sauleda (CA Laietània) i Marina Manjón (AAC) als 800 metres, Anna Puigbert (FCB) als 400 m tanques, Beatriz Caspar (ISS-L'H) als 3.000 m obstacles, Clàudia Garcia (FCB) en salt d'alçada, Raquel Cosme (AAC) i Clara Amat (AAC) en salt amb perxa, Ester Garcia (ISS-L'H) en triple salt, Jenifer Nevado (K-SS) i Gemma Fibla (FCB) en llançament de martell i Paula Martínez (FCB) als 10 km marxa.

Web Campionat / Selecció Espanyola

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
18 de juliol de 2011