NOTÍCIES 2011

CAMPIONAT DEL MÓN DE DAEGU
9 Atletes Catalans Seleccionats


El Comitè Tècnic de la Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció espanyola que participarà als Campionats del Món que se celebraran a Daegu, Corea, del 27 d’agost al 4 de setembre. L’equip espanyol estarà integrat per 48 atletes, 29 homes i 19 dones.
Nou atletes catalans, tres homes i sis dones, han estat seleccionats per a participar en aquests mundials. Els seleccionats són Angel Mullera (CA Lloret LS) als 3.000 m obstacles, Igor Bychkov (PdC) en salt amb perxa, Jesús Àngel Garcia Bragado (C Isabel II) als 50 km marxa, Natàlia Rodríguez (CGT) als 1.500 metres, Anna Mª Pinero (VTiM) en salt amb perxa, Plàcida A. Martínez (FCB) en el relleu de 4X100 metres, Berta Castells (VTiM) al llançament de martell, i Beatriz Pascual (VTiM) i Maria Vasco (CA MV) als 20 km marxa.
Els marxadors Jesús Àngel Garcia i Maria Vasco són els atletes de l’equip espanyol que més campionats han disputat. García Bragado farà el seu desè mundial i va ser Campió a Stuttgart’93, medalla de plata a Atenes’97 i Edmonton’01, i medalla de bronze a Berlín’09. Maria Vasco va ser medalla de bronze a Osaka’07, quarta a Hèlsinki’04 i cinquena a Edmonton’01. Per a la Natàlia Rodríguez i la Berta Castells serà el cinquè mundial. La migfondista tarragonina ha estat sisena en dues ocasions, Edmonton’01 i Hèlsinki’04, i a l’ultima edició celebrada a Berlín’09 va ser injustament desqualificada després de guanyar la cursa de 1.500 metres.

Web Campionat / Nota de Premsa RFEA / Selecció Espanyola

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
13 d'agost de 2011